Om oss 

Vi som jobbar här

Personalen

Vid högsäsong (sommartid och juletid) är vi ett fyrtiotal personer engagerade i att hålla Idas Brygga igång. Trettio av dem är direkt ansvariga för kök och restaurang, de övriga är personal som ser till rummen blir städade, blommorna vattnade och att lönerna betalas ut i tid. Vid lågsäsong är vi omkring fem kockar och fyra i servisen som håller ruljangsen inne i restaurangen igång. Men även under lågsäsong har vi en pool med extrapersonal att sätta in vid större bokningar, catering eller andra evenemang!

Kontakta oss

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google