V E C K A  28

M Å N D A G
• Stekt panerad torsk med ägg- och romcrème serveras med kokt potatis
• Currykycklinggratäng med lök och rostad paprika serveras med ris

T I S D A G
• Fiskgratäng med parmesan, örter och bacon
• Johan i Hallens käsekrainer med dijon- och gräddkokt lök och kål serveras med ugnsbakad färskpotatis

O N S D A G
• Chili con carne med blandade bönor serveras med vitlökscrème och ris
• Pasta med räkor- och kräftstjärtar och blandade grönsaker

T O R S D A G
• Sej i ugn med ädelost och pumpa- och solrosfrön serveras med kokt potatis
• Johan i Hallens torrsaltade kassler med ratatouille och vildris

F R E D A G
• Ångad torskrygg serveras med rotfruktsbrunoise, kräftstjärtshollandaise och ugnsbakad färskpotatis
• Ugnsbakad kyckling med kikärtor, majs, vitt vin och chili serveras med ris