Vi söker en Souschef!

Vi på Idas Brygga tycker om att jobba i ett högt tempo och bidrar aktivt med bra energi och engagemang, både mot varandra och mot våra gäster. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss eftersom att vi är övertygade om att om vi mår bra så kan vi leverera det som är allra viktigast – att ha gästen i fokus varje dag, året om!

Den vi söker:
Vi söker dig som som har erfarenhet av liknande tjänst. Du förstår att ett besök hos oss är en upplevelse för gästen och att du är en stor del utav den! Här jobbar vi i ett högt tempo under sommarmånaderna och det är viktigt att du kan hantera det både mentalt och fysiskt. Med vår kökschef i spetsen levererar ni vår högkvalitativa mat. Du är van att samarbeta och leda ett kök.

Dina arbetsuppgifter:
Som Souschef hos oss leder du arbetet i köket när kökschef inte är på plats. Du är med och planerar menyer, inköp och har visst ekonomiskt ansvar. Du säkerställer kvalitét och egenkontroller. Att kunna leda och inspirera en större personalgrupp är viktigt.

Vår arbetsplats:
Idas Brygga är en liten hotell- och restauranganläggning med 24 rum och i restaurangen har vi upp till 200 sittplatser under en solig sommardag. Vi arbetar intill Göta Kanal och har otrolig utsikt över Bottensjön i Karlsborg. Vi är ett populärt resmål och under vår och sommar växer vår verksamhet ytterligare. Vi serverar frukost, brunch, lunch och À la Carte.
Vi fokuserar på att ge gästen glädjefylld service, unikt boende och högkvalitativ mat.

Idas Brygga är och kommer att vara en plats där människor möts, njuter och firar tillsammans och vi finns här för att ta hand om dem.

Anställningsvillkor: Provanställning 6 månader, därefter en tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Erfarenhet: Arbetat som À la Carte-kock i över 3 år.
Språk: Svenska – Krav, Engelska – Merit

Skicka din ansökan till jobba@idasbrygga.se
Märk den med ”Souschef”
Vid frågor, kontakta vår kökschef Pelle, pelle@idasbrygga.se | 0505-131 11

Sök denna tjänst fram till den 20 maj 2018.
Rekrytering sker löpande.