Vi söker fler servitriser och servitörer som sätter våra gäster och medarbetare i fokus!

Vi på Idas Brygga tycker om att jobba i ett högt tempo och bidrar aktivt med bra energi och engagemang i restaurangen, både mot varandra och mot våra gäster. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss eftersom att vi är övertygade om att om vi mår bra så kan vi leverera det som är allra viktigast – att ha gästen i fokus varje dag, året om!

Den vi söker:
Du är van att möta människor och är bekväm med serveringsyrket. Du är lyhörd, kan ha flera saker igång samtidigt utan att tappa tråden och du levererar glädjefylld service! Din roll hos oss är otroligt viktig då det är dig våra gäster möter när dem kommer till oss. Det är du som levererar din professionalitet vad gäller mat och dryck i kombination. Vi förutsätter att du trivs med ett mycket högt tempo. När gästen lämnar oss så ska hon redan ha bokat in nästa besök! Vi söker dig som vill jobba i vår matsal och leverera service till våra gäster under sommaren 2018, maj-augusti. Det kan även bli arbetspass under våren och hösten. Du kommer ingå i ett team med serveringspersonal som ständigt jobbar mot höga mål, där kvalité och glädje för mat & dryck är i fokus. Därför är det viktigt att du precis som vi alltid vill utvecklas & leverera en upplevelse för våra gäster. Du ser lösningar, gillar utmaningar och samarbetar mycket bra i grupp. Servitris/servitör. Vi söker 6 stycken erfarna servitriser/servitörer som har fullt fokus på gästen och gästens behov. När du ingår i den här arbetsgruppen så vill vi att du har minst tre års erfarenhet från À la Carte-servering samt goda dryckeskunskaper. Extra plus om du har erfarenhet av bararbete.

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter hos oss är att leverera glädjefylld service till våra gäster under vår sommarsäsong. Ditt arbete i matsalen innebär bland annat detta:
– Bordsservering under À la Carte & lunch
– In- och utcheckning av våra hotellgäster
– Kassahantering
– Bordsplacering
– Merförsäljning
– Disk
– Dryckesrekommendationer
– Bararbete under vissa kvällar

Vår arbetsplats:
Idas Brygga är en liten hotell- och restauranganläggning med 24 rum och i restaurangen har vi upp till 200 sittplatser under en solig sommardag. Vi arbetar intill Göta Kanal och har otrolig utsikt över Bottensjön i Karlsborg. Vi är ett populärt resmål och under vår och sommar växer vår verksamhet ytterligare. Vi serverar frukost, brunch, lunch och À la Carte.
Vi fokuserar på att ge gästen glädjefylld service, unikt boende och högkvalitativ mat.

Idas Brygga är och kommer att vara en plats där människor möts, njuter och firar tillsammans och vi finns här för att ta hand om dem.

Anställningsvillkor: Allmän visstidsanställning (april-augusti)
Sysselsättningsgrad: 80%
Erfarenhet: Arbetat som servitris/servitör i minst 2 år.
Språk: Svenska – Krav, Engelska – Krav, Tyska – Merit
Körkort: B-körkort ser vi som ett krav då vi har fler anläggningar

Skicka din ansökan till jobba@idasbrygga.se
Märk den med ”Servitris/servitör”

Sök denna tjänst fram till den sista mars 2018.
Rekrytering sker löpande.