Vi söker en restaurang- och hotellkoordinator som sätter våra gäster och medarbetare i fokus!

Vi på Idas Brygga tycker om att jobba i ett högt tempo och bidrar aktivt med bra energi och engagemang i restaurangen, både mot varandra och mot våra gäster. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss eftersom att vi är övertygade om att om vi mår bra så kan vi leverera det som är allra viktigast – att ha gästen i fokus varje dag, året om. Därför söker vi nu en hotell- och restaurangkoordinator som kan leda och engagera personalen att komma till jobbet och leverera glädje och service till våra gäster.

Den vi söker:
Du har erfarenhet utav restaurangbranschen och är gärna utbildad sommelier. Du har troligtvis jobbat med ekonomisk inblick samt haft fullt ansvar över en personalstyrka. Eftersom Idas Brygga under vinterhalvåret är en relativt liten anläggning så bör du vara en mångsysslare som rycker in där det behövs. Det är väldigt viktigt att du är en flexibel person som trots många bollar i luften kan ha kontroll på detaljer. Du kommer att jobba som huvudansvarig servis i restaurangen så arbete på kvällar och helger är en naturlig del av ditt arbete.

I övrigt kommer dina arbetsuppgifter bestå utav bland annat schemaläggning för medarbetare i matsal och housekeeping, försäljningsmål, ständigt arbeta för en förbättrad service- och gästupplevelse i restaurang och hotell.

Meriterande om du har arbetat/är utbildad inom detta tidigare:
– Arbetsrätt och kollektivavtal
– Brandskyddsansvar
– Risker på arbetsplatsen
– Utskänkningstillstånd/ansvarfull alkoholhantering
– Alkohollagen
– Kontakt med myndigheter
– Kassaregister/personaliggare
– Arbetsmiljö

Dryck- och språkkunskaper är meriterande och vi ser gärna att du har vana att använda dig utav Office-programmen.

Dina arbetsuppgifter hos oss innefattar det dagliga arbetet i restaurangen, schemaläggning för servis och housekeeping, veckomöten med medarbetare tillsammans med kökschef, attestering av tidsrapportering, inköp för matsal, planera och skriva vin- och dryckeslista, införsäljning och offertering av konferens- och gruppbokningar samt att svara på gästers förfrågningar via telefon och mail och planera verksamheten dag för dag i matsal och housekeeping.
Du arbetar nära VD och kökschef och håller samman teamet mellan kök, matsal och housekeeping.

Vår arbetsplats:
Idas Brygga är en liten hotell- och restauranganläggning med 24 rum och i restaurangen har vi upp till 200 sittplatser under en solig sommardag. Vi arbetar intill Göta Kanal och har otrolig utsikt över Bottensjön i Karlsborg. Vi är ett populärt resmål och under vår och sommar växer vår verksamhet ytterligare. Vi serverar frukost, brunch, lunch och À la Carte.
Vi fokuserar på att ge gästen glädjefylld service, unikt boende och högkvalitativ mat.

Idas Brygga är och kommer att vara en plats där människor möts, njuter och firar tillsammans och vi finns här för att ta hand om dem.

Anställningsvillkor: Provanställning 6 månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Erfarenhet: Arbete som restaurangchef i minst 2 år. Arbetat som servitris/servitör i minst 4 år. Sommelierutbildning är en merit.
Språk: Svenska – Krav, Engelska – Krav, Tyska – Merit
Körkort: B-körkort ser vi som ett krav då vi har fler anläggningar

Skicka din ansökan till jobba@idasbrygga.se
Märk den med ”restaurang- och hotellkoordinator”

Sök denna tjänst fram till den 3 mars 2018.
Rekrytering sker löpande.