Vad står på menyn?

Lunchbuffé | 11:00-14:30

Från vecka 33,
serverar vi två huvudrätter på buffé samt sallader av säsongens råvaror,
bröd och kaka bakade med kärlek från våra kockar samt kaffe och bordsvatten.
105 kr

Dagens lunch

V E C K A  33

M Å N D A G
• Ugnsbakad fisk toppad med krämig skaldjurssås smaksatt med tomat, serveras med kokt potatis
• Asiatisk kycklinggryta smaksatt med chili, tomat, paprika och lök, serveras med ris

T I S D A G
• Vittvinsångad fisk toppad med soltorkade tomater och ruccola,
serveras med citron- och limecrème samt kokt potatis
• Fläskytterfilé toppad med rostade waxbönor, serveras med pepparsås, rostad potatis och lök
Öppet för À la Carte, 17:00-21:00

O N S D A G
• Vittvinsångad fisk toppad med soltorkade tomater och ruccola,
serveras med citron- och limecrème samt kokt potatis
• Idas krämiga köttfärssås med morötter serveras med spaghetti
Öppet för À la Carte, 17:00-21:00

T O R S D A G
• Ugnsbakad fisk toppad med brynt smör och hyvlade rädisor serveras med skagensås och kokt potatis
• Nattbakad gryta smaksatt med primörer och persilja serveras med potatismos
Öppet för À la Carte, 17:00-21:00

F R E D A G
• Ugnsbakad fisk toppad med brynt smör och hyvlade rädisor serveras med skagensås och kokt potatis
• Mixed grill på kyckling, korv och fläsk toppad med salsarostad majs
serveras med chilimajo och sötpotatiscrisps
Öppet för À la Carte, 17:00-22:00