Vi söker fler kockar som sätter högkvalitativ matlagning i fokus!

Vi på Idas Brygga tycker om att jobba i ett högt tempo och bidrar aktivt med bra energi och engagemang, både mot varandra och mot våra gäster. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss eftersom att vi är övertygade om att om vi mår bra så kan vi leverera det som är allra viktigast – att ha gästen i fokus varje dag, året om!

Den vi söker:
Vi söker dig som arbetar som kock och har över tre års erfarenhet av yrket. Du förstår att ett besök hos oss är en upplevelse för gästen och att du är en stor del utav den! Här jobbar vi i ett högt tempo under sommarmånaderna och det är viktigt att du kan hantera det både mentalt och fysiskt. Med Pelle i spetsen levererar ni vår högkvalitativa mat. Du är van att samarbeta och hålla en god dialog.
När gästen lämnar oss så ska hon redan ha bokat in nästa besök!

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter hos oss är att leverera högkvalitativ mat till våra gäster. Du ska vara stabil, säker på temperaturer, timing, tillagningstekniker och smaksättning. Vi ser gärna att du har bra kunskap av både fisk, skaldjur och kött.

Vår arbetsplats:
Idas Brygga är en liten hotell- och restauranganläggning med 24 rum och i restaurangen har vi upp till 200 sittplatser under en solig sommardag. Vi arbetar intill Göta Kanal och har otrolig utsikt över Bottensjön i Karlsborg. Vi är ett populärt resmål och under vår och sommar växer vår verksamhet ytterligare. Vi serverar frukost, brunch, lunch och À la Carte.
Vi fokuserar på att ge gästen glädjefylld service, unikt boende och högkvalitativ mat.

Idas Brygga är och kommer att vara en plats där människor möts, njuter och firar tillsammans och vi finns här för att ta hand om dem.

Anställningsvillkor: Allmän visstidsanställning (april-augusti)
Sysselsättningsgrad: 100%
Erfarenhet: Arbetat som À la Carte-kock i över 3 år.
Språk: Svenska – Merit, Engelska – Krav

Skicka din ansökan till jobba@idasbrygga.se
Märk den med ”Kock”

Sök denna tjänst fram till den sista mars 2018.
Rekrytering sker löpande.