V E C K A  30

M Å N D A G
• Kokt fisk med ajvar- och kapriscrème serveras med färskpotatis
• Köttfärslåda med lök, tomat och jalapenos serveras med ris

T I S D A G
• Rimmad fisk med gubbrörecrème och rädisor serveras med potatis
• Korv stroganoff med soltorkad tomat och basilika serveras med ris

O N S D A G
• Fiskgratäng med ansjovis, knipplök och färskpotatis
• Stekt marinerad kyckling med ananas och currysås serveras med ris

T O R S D A G
• Ångad fisk med marinerade grönsaker, skirat smör och kokt potatis
• Helstekt kotlettrad med karamelliserade champinjoner, choronsås och rostad potatis

F R E D A G
• Ugnsbakad fisk med blomkål, brynt smör och kokt potatis
• Baconglazade revben med majskolvar, coleslaw och stekt örtpotatis

(Ibland tar någon utav rätterna slut, då har vi haft glädjen att servera många gäster, vi försöker då snabbt ordna med en ersättare som kan hoppa in och mätta era magar istället. Tack för att ni förstår …)