V E C K A  17

M Å N D A G
• Idas fisk- och skaldjursgratäng toppad med rädisor, sockerärtor serveras med potatisstomp, citron och dill
• Helstekt fläskkotlett toppad med rostade haricots verts serveras med gräddsås, lingon, kokt potatis och persilja

T I S D A G
• Vitvinsångad sej toppad med rostad spetskål och purjolök serveras med citron- och limecrème och kokt potatis
• Idas korv stroganoff serveras med ris

O N S D A G
• Vitvinsångad sej toppad med rostad spetskål och purjolök serveras med citron- och limecrème och kokt potatis
• Köttfärslimpa smaksatt med rödbetor, getost, rosmarin serveras med färskostcrème, rostad potatis och örter

T O R S D A G
• Smörstekt panerad spätta toppad med rostad broccoli och hyvlade rädisor serveras
med dansk remouladsås, kokt potatis och citron
• Rostad kalvhögrev toppad med rostad svamp serveras med skysås och potatismos

F R E D A G
• Smörstekt panerad spätta toppad med rostad broccoli och hyvlade rädisor
serveras med dansk remouladsås, kokt potatis och citron
• Pestokyckling toppad med lagrad ost serveras med chilimajonäs och klyftpotatis

Välkomna!