V E C K A  39

M Å N D A G
• Bakad lax med purjolök- och spenatsås serveras med kokt delikatesspotatis
• Kycklinggryta med gul curry, bambuskott och paprika serveras med ris

T I S D A G
• Stekt panerad spätta med gubbrörecrème och kokt potatis
• Korvstroganoff på Idas vis med ris

O N S D A G
• Ångad fisk med råmarinerade primörer, purjolökssås och kokt potatis
• Biffgryta med champinjoner, lök och röd curry serveras med ris

T O R S D A G
• Rimmad fisk, smörrostad blomkål serveras med sandefjordssmör och kokt potatis
• Pasta bolognese med Grana Padano

F R E D A G
• Fiskgryta med chili, tomat och saffran serveras med kokt potatis
• Hickorymarinerad kotlettrad med trattkantarellsås och potatisgratäng

(Ibland tar någon utav rätterna slut, då har vi haft glädjen att servera många gäster, vi försöker då snabbt ordna med en ersättare som kan hoppa in och mätta era magar istället. Tack för att ni förstår …)