V E C K A  4

M Å N D A G
• Ångad torsk toppad med fänkålscrudite och sockerärtor serveras med äggsås, koktpotatis och citron
• Idas pastagratäng med fläsk och korv smaksatt med lagrad ost, tomat och vitlök

T I S D A G
• Mandelbakad fisk toppad med gurksallad med smak av chili. Serveras med
brynt smör, gröna ärtor och schalottenlök.
• Köttgryta med rosmarin, svamp samt syltlök och fläsk serveras med potatisstomp med ost och örter

O N S D A G
• Mandelbakad fisk toppad med gurksallad med smak av chili.
Serveras med brynt smör, gröna ärtor och schalottenlök.
• Kalvfärsbiffar smaksatt med mozzarella och soltorkad tomat
serveras med tzatziki och rostade rotfrukter

T O R S D A G
• Idas fiskgratäng med torsk och varmrökt lax smaksatt med purjolök,
dill och citron toppas med rostade sesamfrön och handskalade räkor
• Helstekt kotlettrad toppad med rostade äpplen serveras med löksky och örtstekt potatis

F R E D A G
• Idas fiskgratäng med torsk och varmrökt lax smaksatt med purjolök,
dill och citron toppas med rostade sesamfrön och handskalade räkor
• Mixedgrill på kyckling, fläsk och nöt toppas med rostad majs och lök.
Serveras med Idas chilimajonnäs och örtrostad klyftpotatis

Välkomna!