V E C K A  46

M Å N D A G
• Apelsin- och chilimarinerad koljaryggfilé med grönsaksjulienne samt kokt potatis
• Höstig gratäng med nattbakad karré, paprika och svamp serveras med ris

T I S D A G
• Vin- och smörkokt fisk med rostade
rödbetsklyftor, fänkålssås samt kokt potatis
• Pasta med kyckling, paprika och squach

O N S D A G
• Stekt panerad flundrafilé med dijon- och citroncrème
samt kokt delikatesspotatis
• Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och potatisstomp

T O R S D A G
• Fiskgratäng med ansjovis, broccoli och dill
serveras med kokt potatis
• Flygande Jacob på Idas vis

F R E D A G
• Fiskgryta med morot, gul curry, spenat och
kokosmjölk serveras med jasminris
• Stekt panerad schnitzel med gröna ärtor, kryddsmör och
rödvinssky serveras med stekt kulpotatis


V E C K A  47

M Å N D A G
• Stekt panerad rödspättafilé med paprika, rödlök och örtcrème
serveras med kokt delikatesspotatis
• Kycklinginnerfilé med peppar, vitlök och broccoli
serveras med ris

T I S D A G
• Philadelphiagratinerad kolja med dill och räkor
serveras med potatis
• Spaghetti bolognese med Grana Padano

O N S D A G
•  Pepparrotsbakad fisk med persilja, lök och potatis
• Ugnsgratinerad falukorv med ost, tomat och lök serveras med ris

T O R S D A G
• Ugnsbakad fisk med smörslungade vaxbönor och dill
serveras med potatis
• Ärtsoppa med fläsk samt
tunna pannkakor som serveras med sylt och grädde

F R E D A G
• Stekt panerad torskrygg med gubbrörecrème
serveras med kokt potatis
• Höstig högrevsgryta med timjan, lök och svamp serveras med ris

(Ibland tar någon utav rätterna slut, då har vi haft glädjen att servera många gäster, vi försöker då snabbt ordna med en ersättare som kan hoppa in och mätta era magar istället. Tack för att ni förstår …)